Keva

86
Share
Copy the link

Ispričaću svoju priču, u stvari doživljaj koji ni danas ne verujem da se desio, i o kome se više ne priča. Naime ja sam Igor i imam 20 godina, živim u jednom gradu u Bosni, u Republici Srpskoj. Moja stara se Zove Dubravka i sa svojih 42 godine izgleda veoma atraktivno. Nikada se nije oblačila u neke mini suknje, ali je zato volela da se utegne baš u tajice ili farmerke, i volela je uvek da nosi veliku štiklu i potpeticu. Ima dugu crnu kosu koju voli da veže u konjski rep. Ima veoma izrazite i ženstvene sise, koje i nisam baš primjećivao u početku. Ali imala je i veoma moćno dupe, uvek napeto i vrckasto još kada se utegne i obuče visoku petu, svi su se okretali za njom. Radi u sportskoj kladionici. Čak sam par puta čuo svoje drugari kako su pričali da drkaju na nju i da bi je kidali od kurca. Nisam previše obraćao pažnju na to, tada smo imali 17 godina.

Ali sve je počelo kada je Zdravka, kuma i najbolja prijateljica moje stare pričala o nekim stvarima sa njom. Ja sam slušao sve jel one nisu znale da sam tu, mislile su da su same u kući. Pile su kafu i pričale. Zdravka je počela neke priče o seksu.

Kuma je inače bila izazovna starije žena sa nekih 45 godina, bila je razvedena dugo ali ekstra izgleda, i palila me jako tih dana.

„Duco kako ti nadoknađuješ Jovanov nedostatak“ pitala je.

Jovan je bio moj otac.

Stara je samo slegala ramenima.

Onda je Zdravka pričala o svojim izlascima u noćne klubove i diskoteke i kako se nikada nije vraćala da ne uhvati nekog srednjoškolca. Pričala je mojoj staroj o potenciji tih balavaca i dužinama njihovih kuraca, ali tako je to pričala da sam mislio da svršava.

„Sinoć sam potrošila jednog, baš je napunio 18“ rekla je i nastavljala:

„I izmerila samu ga, imao je 25 cm“.

Keva je uzdisala kao da ne veruje. Ali tada sam nešto primetio, malo se hvatala za međunožije kao da se napalila na to.

Par dana nakon toga sam ja gledao nešto po inter****u i skidao neke incest priče, onako bezveze. Par priča sam kopirao na word i otišao van, na trening. Par dana posle sam ušao u kuću. Činilo mi se da nema nikoga. Idući prema hodniku derao sam se zovući mamu. Kako sam prilazio svojoj sobi video sam kako stara istrčava iz moje sobe. Bilo mi je malo čudno. Ušao sam u sobu i zapazio da mi je komp bio uključen ali isključen monitor. Uključio sam ga i iznenadio se. Na monitoru je stajala ta incest priča obeležena na pola. Keva ju je čitala. Buo sam u šoku, i presravljen.

I već od sutradan se ponašanje Dubravke počelo da menja. Došao sam kući i video da se stara sredila maksimalno. Imala je usku bluzu i mini suknju. Nije minić nikada nosila. Nisam ništa pitao ali sam zapazio. I gledao sam joj noge, nisam mogao da verujem. I ta slika lepih njenih nogu mi nije izlazila iz glave.

„Zašto je nosila minić sada po prvi put“ pitao sam se u sebi.

Mislio sam možda ide negde.

Naveče sam ležao i čitao neke novine kada je stara sišla da mi kaže da ide na spavanje. Ali kako. Imala je crnu seksi spavaćicu koja je bila malo više iznad koljena. Primetio sam to. Poželjela mi je laku noć i otišla. Pogled mi je sam letio na njene noge, posebno listove koji su bili utegnuti jel je imala papuče sa visokom petom. Izlazivši iz sobe segela se da nešto uzme. Hladno sam moga da vidim njeno dupe, sa tangicama.

„U jebote“ pomislio sam u sebi, a kurac mi se ukrutio.

Bilo mi je čudno sve.

Otišao sam malo zatim na spavanje, ali nisam mogao da zaspem. Osećao sam se čudno. Bio sam nevin i volio sam da gledam gole noge, ali ne mamine. Razmišljao sam dugo te noći o svemu, o onom razgovoru njenom sa kumom, pa priča koju je čitala u mojoj sobi… I stvarno ima ekstra tjelo i dobre noge. Sjetio sam se i prijatelja kako su mi komentarisali staru, i bio sam ljut zbog toga.

Par dana posle sam sjedio u kući kada je ušla:

„Igore, jesi kući“.

Ušao sam u kuhinju gde me čekala.

„Zdravo dušo, pomozi mi sa ovim stvarima“ držala je neke stvari u kesama.

„Naravno“ rekao sam i prišao da pomognem.

I primjetio sam da je imala veoma usku majicu iz koje su joj bukvalno ispadale sise koje su kipile iz crnog grudnjaka. A dole biciklističke, koje su izražavale njeno ekstra dupe. Baš je dobra, mislio sam. Kako sam pomagao oan se sagela i mogao sam da zjevam u njene sise ispred nosa. I takvih situacija je bilo milion.

Došlo je leto i trebali smo na more. Stari je zbog posla nije mogao da dobije slobodno, a meni je malo i bilo drago zbog toga. Ja sam tada već napunio 18. Išli smo u Hrvatsku na more i lepo se smjestili u fin apartman.

I tamo jedan dan me mama zove da joj nešto pomognem. Ušao sam u sobu odakle me zvala.

Ona je bila na nekim lotrama i dohvaćala nešto, neku haljinu sa ormara.

„Molim te pridrži mi lotre, klimaju se“ rekla je.

Nije bilo problem lotre nego, ja sam tada samo imao šorc, a ona je bila na lotrama u bukvalno dopičnjaku, kratkom miniću.

Držeći lotre bukvalno sam zjevao ispod minića. A no gore ništa bolje…bila je samo u grudnjaku iz koga su kipile sise. Ispod minića samo tangice. Video sam tangice kako se sa čipkastim tankim rubom gube u njenim moćnim guzovima. Kurac mi je htjeo da pukne u šorcu a nisam mogao da ga sakrijem. U meni je gorilo i kuvalo u stomaku. Kurac mi je odavno u punoj veličini skočio. Onda sam se pomjerio i gledao njenu picu. Vidio sam crni lepo oblikovan žbun prekriven prozirnim završetkom tangi. Srce mi je udaralo jako i nenormalno, sav sam se zapalio i gorio.

Na nogama je imala sandalice sa visokom petom koje su još više izduživale njene noge, koje su završavale butinama kao perfektan spoj sa moćnim guzom koji se tako sjajno pomjerao svakim njenim pokretom dok je tražila nešto po kutiji na ormaru.

Napokon je našla neku košulju.

„Evo je“ rekla je i zahvalila mi se.

Ja sam odletio u kupatilo i svukao šorc i uzeo kurac da drkam. Ali novo iznenađenje. Upada keva u kupatilo. Ja u reakciji obema rukama pokriva kurac. Ona se samo nasmejala i izašla. Kao uzimala je karmin. Istreso sam se kao ludak kada je otišla.

Tu noć nisam mogao da sklopim oko, nisam mogao da zaspem, samo sam razmišljao o tim događajima, nisam mogao da izbijem te slike iz glave. I čim bi pomislio na to odmah bi se napalio. I jesam, napalio sam se toliko da sam dva puta trznuo kurac i napunio bokserice spermom.

Dva dana posle kada me je stara zvala na plažu, izmotavao sam se, nisam htio da idem. Ali sam i gledao dalje kako hoda i njiše samo dupetom u nekoj laganoj haljini.

Sledećih dana sam pokušavao da ne razmišljam o svemu ovome, ali koliko god sam se trudio pogled mi je išao prema njenom dubokom dekolteu. Gledao sam po cele dane sise njene kako se klate dok je sklanjala nešto sa stola i brisala. I tako sam čekao da ode negde da mogu da se skinem i drkam. I to isto veče se stara spremala za grad a ja sam isto se izmotavao i rekao da neću ići. Imala je na sebi finu ljetnu suknju ispod koje se moglo da vide tange. Gore majičica sa dubokim dekolteom kroz koji su do izražaja dolazile nabujale sise. Struk je stegla kaišem tako da su sise, i dupe dolazili do izražaja.

Negdje oko 3 sata se vratila u apartman, po pokretima sam mogao da zaključim da je bila pijana. Ali je skontala da ja ne spavam.

„Ti ne spavaš“? pitala je začuđeno.

Otišla je u svoju sobu. Malo nakon toga je ušla u moju sobu. Bila u onoj istoj seksi crnoj spavaćici. Od laganog svetla sam video da ima ispod samo tange, grudnjak nije imala. Sjela je na kraj kreveta kraj mene.

„Hoću da razgovaramo“ rekla je.

Kurac mi je bio dignut.

„Vidim da si drugačiji nekako ovih dana, šta te muči“ pitala je.

„Ma ništa“ odgovarao sam kratko.

Kada sam vidio kako me fokusirala onim pogledom, naplio sam se žešće.

„Ako je zbog onoga u kupatilu, ne brini, u tim si godinama da ti treba“ rekla je.

Lagano je pomerila ruku na koju je bila naslonjena, i očešala se na moju nabreklu kitu. Dah mi je stao, jel nisam znao da li je to namerno učinila. I nije se ometala na to…dalje je pričala nešto praveći se kao da ništa nije bilo.

I tako smo neko vreme pričali, više ona nego ja. Ona me pokušavala uvući polako u neku priču oko seksa i svako malo se sve više češala o moj dignuti kurac. Sve je češće i više počinjala tokom razgovora neprimjetno da pomiče svoju ruku po mojoj kurčini.

Ja sam se več sav preznojio, a ona me prekinula:

„jesi se ti toliko oznojio sine“.

Smeškajući se podmukla zavukla je ruku ispod moje plahte, te me pomilovala po stomaku.

„Ala si vruć“ rekla je,

Milujući me po stomaku i sve više je povećavala kruženje rukom. Ja više nisam mogao da duram i počeo sam sve ubrzanije da dišem.

Sve više je dodirivala i zadržavala se na mom kurcu preko gaća.

„Pa šta je, nisi se valjda napalio na naš razgovor“, rekla je smejući se,

I sada počevši lagano da mi prstima dodiruje glavić.

Onda je zavukla ruku skroz u moje gaće i vrhovima prstiju počela da kruži po mom glaviću.

„Hhhhmmmmmm“ uzdahnuo sam jel nisam mogao da duram više.

„Šta si se umirio, reci nešto“ rekla mi je smješkajući se.

Rukom je počela sve više da mi obuhvata glavić te da masira kurac na dole. Osjetio sam kako lagano ubrzava ritam. Sve je jače drkala moj kurac. Sa ubrzanjem su njene sise počela da skaču u onoj seksi spavaćici. Krevet je škripao. Onda je još jače stegla moj kurac da sam sav gorio. Pokušavala ga je obuhvatiti prstima stišćući ga sve jače da me zabolelo. Ja sam već jedva disao, jako brzo.

Naglo je još sada više ubrzala drkanje tako da sam osjetio da neću izdržati još dugo. Sve žešće sam stiskao rubove na krevetu, dok je krevet sve više škripao.

Počeo sam da svršavam. Naprezao sam se u preponama puneći svoje bokserice. Ona tada samo izvadi umazanu ruku iz mojih gaća i izađe iz sobe. Na krevetu sam ostao ja sav mokar i umazan. Nisam bio svestan šta se desilo.

Mislio sam na tomeće se završiti ali sam se prevario.

Sutradan naveče kada sam se vratio iz grada malo pripit ulazim u apartma. Čudilo me to da je sve pogašeno. Upalio sam lampu u dnevnom boravku. Kada sam se okrenuo keva je stajala iza mene nekako čudnog pogleda. Bila je u teksas miniću sa štiklama na nogama. Pogledom sam je popratio od pete prema glavi. Gore je imala neku košulju. Našminkana je bila i napalio sam se odmah. Lagano je išla prema meni lupajući izazovno štiklicama. Kako se približavala otkopčavala je lagano dugme po dugme sa košulje. Ja sam stajao kao skemenjen. Otkopčavši košuljicu bacila je na pola sobe i ostala u crnom čipkastom grudnjaku.

„Skini hlače“ rekla je naređujući mi.

Stajao sam i dalje kao ukopan.

„Jesi gluv, skidaj se“.

Sav prestravljen sam svukao hlače i ostao u boksericama sa vidno dignutim kurcem.

Prišla mi je igurnula me na ležaj. Bukvalno me bacila na njega. Klekla je i rukama mi pocjepala bokserice. Kurac je klateći se stajao ispred nje.

„Opaaaa“ rekla je.

Počela je lagano da ga drka, pa sve više ubrzavajući. Sve je snažnije drkala moj nabrekli kurac. Onda je pljunula na glavić, malo ga još namočila i saglaglavu prema njemu. Prvo sam osjetio vreo zrak na glaviću a onda njen jezik kako licka po glaviću. Mislio sam da ću da puknem i počeo da izvodim neke krike. Sise su joj poskakivale dok je glava išla gore dole. Tako gladno je gutala komad po komad moga kurca. Vidio sam da se pljuvačka sve više cjedi po mom kurcu od njenih usta.

Sve je jače dudlala moju kitu. Sve ga je strastvenije uvlačila i lizala kao prava kučka. Mislio sam kako ga zna tako dobro da obrađuje.(Molim da mi odgovorite na to šta mislite, postaviću svoju mail adresu na kraju priče).

„Mmmmmm“ mumljala je dok je gutala kurac sve do grla.

Onda se digla uzdišući. Kurac je bio sam balav od njene sline.

„Izdržljiv si“ rekla je začuđeno.

Onda zavuče ruke ispod minice i svuče svoje tangice. Tada me uzjašila i zakoračila. Stajala je iznad moje batine koju je pridržavala jednom rukom i počela lagano da se spušta na mene. Kada se spustila skroz do jaja uhvatila se za mene i počela sve brže nabijati na kurac.

„Ahhhh“ čulo se prvo.

„Daj ga vrućoj mamici“ dodavala je.

Onda je počela da vrišti sve jače:

„Ajjjjj, tooooo“.

Sve se silovitije nabijala ne mene.

Ja sam je ugvatio za one guzove i u jakim trzajima nabijao.

„Tooooooooo“ jaukala je.

Sise su joj poskakivale.

„Ajde sine, lutko moja, spucaj mi ga do jaja“ rekla je.

Počeo sam tada sve dublje da joj ga ubadam. Stara je povila noge skroz nazad i skroz mi se otvorila.

Onda sam ja izvadio ga iz njene pizde namestio ga na ulaz u dupe. Ona se samo uhvatila za krajeve ležaja a ja sam joj glavić lagano zabio u šupak. Zastenjala je.

„Samo lagano molim te“ molila je sada. Dok sam je ja tuco u šupak.

Ja sam je počeo tada žestoko da tucam.

„Aaaaaaa“ jaukala je glasno.

Osjetio sam da sam blizu. Uhvatio sam je tada za oble noge i počeo da se zabijam u nju do jaja.

„Ahhhhhh, joooojjjjjjjjj“ jaukala je iz sveg glasa.

Svo vrjeme je jednom rukom trljala svoj pičić dok se drugom držala za neku šipku.

Tačno sam mogao da vidim da je bila sva znojna i da joj je na vratu skočila vena koliko se derala. I onda sam joj ga zabio do kraja u tri trzaja. Počela je skupljati butine i da se grči. ****azam joj je derao utrobu. Tako sam je jako udarao tada da se čulo lupanje njenih znojnih guzova o moje prepone.

„Aaaaaajjjjjjjjjjjj“

„Aaaaaaaaaaaaaa“ tako se jako derala izdigavši se skroz na kari.

Pomislio sam na tren da će komšije zvati policiju.

Sišla je sa mene. Ponove me uhvatila za kurac i počela luđački da puši. Tako stručno je to radila da je jednom rukom držala kurac u korjenu a drugom je snažno stiskala moja jaja.

Osjetio sam njene zube oko kurca i jezik kako mi ga obrađuje.

Počelo je da mi se muti pred očima. Obema rukama sam se uhvatio za onaj ležaj.

„Aaaaaaaaahhhhh“ zavijao sam.

Počeo sam da špricam po njenim ustima. Ona je dalje stiskala moja jaja.

Gutala je spermu. Ja sam pogledao dole i vidio kako i dalje navlači mi kurac na usta. Dio sperme se cjedio iz njenih usta preko ruke. Napokon je izvadila kurac iz usta koji je sada bio već mlitav i malaksao.

Sav iscrpljen sam se složio na onaj ležaj. Keva je samo navukla neki ogrtač na onako znojno i ljepljivo tjelo i izašla.

Sutradan je tražila da razgovara sa mnom. Rekla je:

„Slušaj sine, ono od sinoć nikome ni rječi, jel jasno“.

„U redu“ rekao sam.

„Neće se više ponoviti“ rekla je i nastavljala:

„Shvati da mi se u zadnje vrjeme požuda otela kontroli, jel tvoj otac ne može da zadovoljava moje potrebe, trebalo mi je nešto jače i mlađe“

To „Mlađe“ je nekako čudno izgovorila da sam se zamislio.

Nakon nekog vremena kada smo se vratili sa mora kući, ponovo sam odlučio da prisluškujem razgovor između nje i njene kume Gordane.

Nisam mogao da vjerujem kada je mama ispričala Gordani šta je bilo:

„Poševila sam ga“ reklaje.

„Štaaaa“ čudila se Gordana.

„Da, potrošila sam ga rado“ govorila je mama kako kakva drolja.

„Pa on ti je sin“ pitala je Gordana.

„Pa neću djecu imati sa njim, mlad je a i bogami nadaren“.

„Predaj ga meni ako ga nećeš više, molim te“ molila je Gordana.

„Tvoj je kumo, radi od njega šta hoćeš, uči ga“ rekla je mama.

„Potrgaću ga, polomiću mu kurac“ smejala se kuma.

Nisam mogao da vjerujem šta čujem, jel sam se jako ložio na nju već duže vrjeme.