Kuja pod svjetlom 4

27
Share
Copy the link

Njeno koljeno je lagano krenulo prema mom medjunožju. Zaustavilo se tik ispod oteklih muda tražeći oslonac na stolici istovremeno dajući kraljevsku ležaljku mojim kuglam. Previla se u struku i unijela mi se u lice nudeći svoje usne mojim. Vrškovima dojkih ubola me grudi. Njene ruke su bile na mojim ramenima. Salon se na trenutak zavrtio oko mene. Sreća sjedio sam. U glavi se zavrtila dobro poznata pjesma… kao pile u kandžama jastreba…

Irena je imala mehke podatne usne onog jebenog okusa „na još“ ili „nikad dosta“.Dok me ljubila, drugu nogu je prebacila preko nasona stolice donoseći svoju vruću pičkicu na moj kuk. Osjetio sam kako pulsira.
– A da nam zaključaš salon, bilo bi nezgodno da se Kruela vrati, jedva sam izustio izmedju
njenih žednih poljubaca. Nevoljko se odvojila od mene i otišla do vrata. Brava je škljocnula. Aluminijumske žalozine su se sklopile. Ostali smo u polumraku. Dok je išla prema meni svukla je vestu preko glave. Na pupku je zasvjetlio pirsing. Bilo je to oko na zmajevoj glavi istetovoranoj na njenom tijelu. Ovdje će neko debelo da najebe ali… Nisam o tome mogao da mislim više. Svoju prkosnu bradavicu zabila mi je usta i promuklim glasom na francuskom mi rekla:
– Ljubi je,.. jako … želim da me pojebeš silovito kao svoju prijateljicu iz autobusa.

Nije mi morala dvaput reći. Dok me je pokušala zakoračit svukao sam njene helanke i minijaturne tangice do ispod koljena. Nisam ispuštao njenu sisu. Poput dojenčeta sam se zaljepio za nju nastojeći je iscjediti ko tetrapak soka. Muklo je stenjala krvnički gnječeći drugu. Već rosnim međunožjem se trljala od moje polu-vlažne pantalone, materijalnog dokaza sinošnje strasti ispod tuša. Rukama sam je poduhvatio tražeći njeno grotlo strasti.Vrhovima prstiju otvorio sam je kad je diga prknjačicu i zavukao joj srednjak. Spremno je odgovorila nabijajući se na njega. Rukama je raskopčala moju košulja i već otvarala toku vojničkog opasača… dugmići pantalona su se magično otvarali pod njenim prstima dajući toliko željeni prostor mom hajduku. Vješto ga vadeći iz bokserica bez puno uvoda usmjerila ga je prema svojoj pički. Samo jednim trzajem svojih bokova uzela me cijelog. Do jaja. I gurala je još. Dok se cucala na njemu osjetio sam bol. Moja muda priklještena izmedju njene guze i pantalona prijetila su da provale kesu i raskotrljaju se po salonu. Puko sam joj šljagu po guzi, jednu, drugu… grdno sam se zajebo.

Ima sam gotovo bukvalno iskustvo spoznati šta znači poslovica NE DIRAJ MEČKU U PIČKU. Mala se raspomamila. Ples koji je započela na mojoj kurčini dovodio me do bolnog ludila. Irena me uzimala tvrdim zahvatima svojih kukova mješajući čas u jednu čas u drugu stranu želeći iskoristiti tvrdoću mog kurca i nahraniti odmah svoju glad, a ja nemoćan da uživam zbog bola koji mi je nanosila mogao sam samo da ublažim posljedice i mislim na njeno zadovoljstvo.

– Tuci je, tuci njih, raskomadaj , grizi, daj mi svršavam …. Guli….
Koliko sam to puta već čuo u zadnjih 12 sati.Pukao sam je po prknjači oštro, jako, jednom, dvaput…. pljuske su se redale jedna za drugom, ona je vrištala, tada mi je sve dokurčilo. Poduhvatio sam je za guzove i digao se ne puštajući je da padne sa ukrućenog kurca. Okrenuo sam se i spustio je na stolicu na kojoj sam do maloprije sjedio dižući joj desnu nogu visoko, a lijevu razvlačeći nastranu. Oduševio me pogled mog zagondžije u njenoj brazdi. Sputio sam ruku na njen brižljivo njegovan grm i palcem potražio sikilj. Oslanjanjući se težinom na koljeno i njenu butku, započeo sam sa podmuklim ubadanjem istovremeno draškajući palcem. Svaki njen uzdah i jecaj nagrađivao sam blagom pljuskom po dojci. Takva pljuska nije uvjek prijatna i ne uživaju sve žene u njoj, ali svojevremeno Sonja me naučila kako ta vrsta bola može da godi ženi. Žena zmaj ispod mene uživala je u tom bolu.

Neko je ljutito dohvatio vrata, cimnuo štekom, i pokucao po staklu. Pogledali smo oboje. Po siluti sam pretpostavio da je Sonja. Irena je znala da je Sonja. Pustila je glas iz svog grla i više nego treba u tom trenutku.
– To Gulivere, to, nabij me, jebi me ko drolju … rasturi moju….. njen monologom prekinuo
sam šamarčinom preko labrnje. Glava joj je poletila u stranu. Kapljica krvi cijedila se sa njene usne. Tijelo se zgrčilo. Iz njeni usta proključala je salva psovki…
– Šta je matori kurvišu, tučeš a ne možeš da jebeš, pukni, pukni šamarčinu preko ovih lajavih usta ako nemožeš da ih ušutkaš kurcem.
Ovo jutarnji fuk naglo mi se prestao svidjati. Počeo je ličiti na nekadašnju igru bez granica koju je Sonja sprovodila sa nama. Isključio sam se želeći privesti ovo kraju i pojačao zamahe kukova. Mehnički sam ukrutio butke i stinuo guzom želeći tijelo potaknuti na što brži ****azam. Poslušalo me. Iščekujući svoju plimu osjetio sma da Irena svršava. Zavijal je poput prebjene kuje na mjesečini.

U trenutku kad je okončala izvadio sam svoj kurac iz nje i dohvatio je za kosu. S posebnim ćeifom sam joj zatjerao kurac u usta osjećajući njene krajnike na glaviću. Mnogo je ljepše bilo slušati njeno hroptanje i borbu da dodje do zraka i meni pruži zadovoljstvo. Iako nisam popuštao njen rep jednom rukom je dohvatila moja muda , a drugom obuhvatila korjen mog kurca. Drkajući ga zajedno sa dudlanjem osjećao sam da dolazi klimaks. Pogled mi je odlutao do vrata. Sonjina silueta se i dalje ocrtavala na njima. Počeo sam svršavat. Nijemo za razliku od Irene. Nakupljala je moju spermu u ustima i ispuštala je sa svakom mojom kretnjom unazad. Kada sam se konačno odmaknuo nije propustila priliku da se, držići za korjen kurca, lupka glavićem po usnama na kojima je bio trag mog bluda. Još ga je pohlepno lizala. Pustio sam je.

– Guli, više nego zadovoljna sam sa napojni****, pokušala je da bude duhovita. Uzeo sam
njenu vesti sa poda i njome obrisao kurac. Spremio sam ga rutinsku u hlače. S nevjeri**** me gledala. Bila je smješna onako otvorenih usta, na koljenima, sa helankama svučenim samo sa jedne noge. Na ustima tragovi sperme koji se sljevaju na ogromne grudi podignute push-up-om. Obukao sam jaknu izvadio dvije dvadesetice u eurima i bacio ih na manikirski stočić. Okrenuo sam se ne pogledavši je i uputio prema vratima. Otključavši naletio sam na Sonju, uplakanu. Iskoračio sam čuvši za sobom Ireninu psovku koja se izgubila sa njenim bijegom iza zastora.

– Hajmo Sonja popiti tu kaficu, rekao sam uzevši je pod ruku. Kenula je za mom poslušno
kao bravče na klanje. Vrata salona ostala su širom otvorena.

Kraj IV djela