Šta on od nje očekuje u krevetu

26
Share
Copy the link

Muškarci su lovci i uživaju u osvajanju. U to se ne mešaj. Ali, kada te osvoji ne čekaj uvek da on predloži i uradi i sve ostalo.

Pokaži inicijativu. Daj mu do znanja da želiš seks. To možeš uraditi direktno: “Dobro jutro. Ne ustaj iz kreveta, stižem uskoro“, ili nagoveštavajući mu: “Večeras nisam raspoložena za izlazak i ljude. Najviše bi mi prijalo da ostanemo kod kuće, sami“.

Kada ste već stigli do ‘kreveta’ ne smeš se stideti – ni svog tela, ni svog neiskustva. “Malo sam se ugojila ovog leta“, “Ugasi svetlo – ne želim da vidiš moj celuit“, “Izvini ako nešto ne radim kako treba“ – rečenice su koje ga sigurno neće uzbuditi. Štaviše.

Ni preterano samopouzdanje nije seksi. “Ovo još nisi doživeo“, “Pamtićeš me do kraja života“, “Sigurno nikada nisi video ovakvo telo“ – reci mu ako želiš da ga oteraš od sebe. Takve izjave zvuče kao da potcenjuješ njegov dosadšnji ljubavni i seksulani život. Zapamti – on nije paćenik kome si ti prvi i jedina lepotica. Sve i da jesi, on ne želi da ti to znaš.

Slobodno ga hvali. Njegovo telo, pokrete, miris… To će ga uzbuditi i verovaće da uživaš, a samim tim će se potruditi da te ponovo vidi i ponovo ‘zadivi’. Ni u tome ne smeš preterivati kako ne bi posumnjao da ga foliraš. Nađi pravu meru, a najbolji pokazatelj će biti njegova reakcija.

Pokaži da uživaš. Međutim, to ne podrazumeva vrištanje, grebanje, ujedanje… to je ‘realno’ samo u porno scenama, a ti nisi iz tog filma – ti si dama.

Imaj razumevanja kada on ne može. Ne insistiraj na razgovoru, već predloži da ga izmasiraš, okupaš, pripremiš neko osvežavajuće jelo ili napitak.

Budi nežna – ako nisi sigurna šta mu prija pažljivo probaj različite poze i pokrete, ili ga jednostavno pitaj šta bi voleo. Možeš biti gruba samo ako vidiš da mu to prija i da je dovoljno bezbedno.

Nemoj zaboraviti na sebe – ne samo što je seks zabava za koju je potrebno dvoje (najmanje) već i zato što će on više poštovati ženu koja takođe želi da uživa u ljubavnim igrama. Seksualno zadovoljstvo nije privilegija muškaraca, imaj to na umu, koliko god da ti je stalo da tvoj partner bude srećan.

I na kraju, ali možda i najbitnije, ono što muškarac najviše od svega očekuje od svoje partnerke kada su u krevetu – da uvek bude raspoložena za seks.