Strastveni seks s puno mlađim muškarcem

111
Share
Copy the link

Nekoliko godina zaredom odlazili smo na more na isto mjesto. Uvijek smo iznajmljivali apartman na prvom katu kuće na rubu mjesta s pogledom na borovu šumu. Kupali smo se na raznim plažama, ali nekako najviše smo voljeli jednu stjenovitu plažu u blizini na kojoj smo se mogli sunčati i kupati sasvim goli. Nije to bila službena nudistička plaža, ali je skoro polovica kupača bila gola, a preostali su bili u kostimima, neke žene u toplessu. Kupača je znalo biti dosta, ali prostora je bilo dovoljno tako da nismo nikad bili stiješnjeni. Imali smo svoje mjesto na rubu plaže gdje je bilo i malo hlada. Ja se sasvim slobodno ponašam na plaži, jednako tako kao da imam kostim. Često primjećujem poglede mladića na svojem tijelu, posebno ne vodim računa da mi noge budu skupljene ili kad se saginjem da mi maca proviri među guzovima. Moram priznati da mi prijaju ti pogledi, a prolaze me trnci ako vidim kako dobivaju erekciju na mene. Primijetila sam da i moj muž gleda rado takva napaljivanja na mene i da se i njemu diže od toga što me gledaju golu i maštaju o tome kako bi me pojebali.
Razni bi se ljudi smještali oko nas, neki su bili goli, a neki odjeveni. Primijetila sam jednog mladog dečka da me dosta napadno gleda. Jasno se vidjela nabreklina u njegovim kupaćim gaćicama. Nakon nekoliko dana očito se ohrabrio i pitao može li staviti svoj ručnik do nas. Kad se smjestio skinuo je kupaće gaćice. Imala sam što vidjeti. Mali je bio dobro opremljen. Imao je iznimno dugački kurac, ali prilično je bio tanak. Takvoga još nisam vidjela. Nisam mogla odvojiti pogled od tog kurca. Namjerno sam, kao slučajno, raširila noge prema njemu i počešala se po maci. Kako mu se odmah digao, mmmmmmm, bila sam skroz mokra. Muž me značajno pogledao, vidio je vlažni klit. Napalila sam se ko šiparica.
Ni sama ne znam kako, ali započeli smo razgovor. Bio je na ljetovanju s roditeljima. Oni su se kupali na drugoj plaži, a on bi dolazio ovamo, kad bi mogao, jer se tu mogao skinuti. Nakon malo pritiska priznao je da su glavni razlog dolaska goli komadi kojih je bilo u izobilju. Nakon ručka, koji smo ponijeli sa sobom, popilo se malo vina pa su razgovori bili sve vatreniji, rekla bi sasvim otvoreni. Rekao je da ima curu, ali da mu ne dopušta seks, no nevinost je izgubio sa jednom susjedom od oko 45 godina s kojom se povremeno nalazi radi zajedničkog uživanja. Ja sam mu rekla da mi je muž cuckold i da ga pali kad se ja ševim s potentnima i mlađim muškarcima. Ovo je djelovalo kao bomba na njegov kurac. Koža na njemu postala je premalena koliko se bio povećao. Jako ga je zanimala ova tema i zanimao se za kao fiktivnu mogućnost da on i ja završimo u krevetu. Moram priznati da je to djelovalo i na mene. Imala sam neopisivu želju da se pojebem s tim dečkom.
Morala sam se ohladiti pa sam krenula u more. Dečko me slijedio pa smo se zajedno bućnuli u dosta toplo more. Nisam mogla više izdržati. Uhvatila sam ga za dignuti kurac pod vodom da se ne vidi što radim. Kao da je to očekivao, spretno mi je ubacio prste u pičku. Prekrasno me milovao. Došlo je do erupcije ****azma kod mene, teškom mukom sam prikrivala svoju ekstazu. U moru se vidjelo da je i mali svršio. Uhvatio me za guzu pod morem i rekao „Hvala! Divni ste“. Preostalo vrijeme na plaži nije bilo dodira među nama, ali osjetila se neka napetost u zraku. Poželjela sam tog mladića. Užasno me seksualno napalio. Zamišljala sam kako bi to bilo kad bi cijeli ušao u mene, kad bi me jebao sa svojim dugačkim tankim kurcem. Željela sam se jebati s tim dečkom definitivno.
Nakon povratka s kupanja teme razgovora nisu dodirivale više seks, ali seks je bio u zraku. On me je i dalje požudno gledao, a ja sam maštala o tome što bi mu sve radila u seksu. Nije se doimao jako neiskusnim. Nisam znala kako dalje. Završit će kupanje, vratit ćemo se u apartman i jedino što sam mogla očekivati bilo je dobro, ali ne tako strastveno jebanje sa mojim mužem. Muž me čitao kao otvorenu knjigu. Pa dvadeset godina smo u braku. Odlučio je prekinuti tu neizvjesnost.
„Čuj Vlado! Kako bi bilo da dođeš k nama pred večer, u naš apartman na piće. Možemo onda slobodnije popričati o ovim temama nego ovdje“, govorio je moj muž.
„Vrlo rado. Kad da dođem?“
„Pa između 8 i 9, Jel OK?“
„Izvrsno, donijeti ću domaćega crnog vina. Gazda kod kojih smo odsjeli ima stvarno dobro vino.“
I sve je bilo dogovoreno. Imala sam osjećaj da će me Vlado, to mu je bilo ime, jebati večeras. Samo kako da to izvedem. Nikad se još nisam jebala s drugim muškarcem u prisutnosti muža. Ne mogu to. Neugodno mi je. Ne mogu zamisliti da se skinem gola, raširim noge prema tom dečku i da ga pozovem da me jebe. Ne, pred mužem nikako. Kako to izvesti, mučilo me, a željela sam ga jako, ali ne toliko da bi se jebala pred mužem. Nisam znala što da radim.
Uredila sam se, namirisala, odjenula jednu dosta prozirnu haljinu, usku i kratku. Nisam stavila grudnjak, moj muž voli kad su mi cice slobodne. Imala sam samo tange ispod i sandale s visokom potpeti**** naravno. U njima mi se jako sexy njišu guzovi dok hodam.
Oglasilo se zvono. Zaista je točan, pomislih. Muž mu je otvorio i uveo ga u apartman. Oči su mu skoro ispale kad me vidio.
„Jako ste sexy“, izustio je.
„Hvala“, rekoh i okrenuh se oko sebe pa me mogao dobro promotriti.
„Uuuh“, moglo se čuti.
„Da nazdravimo našem mladom gostu“, prekinuo je šutnju moj muž.
Gutnuli smo malo domaće loze. Vlado se malo nakašljao, valjda nije bio naviknut na žesticu. Nije skidao pogled s mene. Sjeli smo za stol na kojem su bili naresci koje sam pripremila. Muž je sjeo preko puta mene, tako da je Vlado morao zauzeti položaj do mene. Haljina mi se nekako jako podigla, kad sam sjela, ali namjerno ju nisam povukla na dolje što obično radim u takvim situacijama. Vidjela sam Vladin pogled na moja do tričetvrt razgolićena bedra. Kako je tek gledao kad sam malo razmaknula noge. Vlado je donio neko opako vino. Hvatalo nas je prilično brzo, ali pomoglo je da se oslobodimo. Moj muž je navlačio razgovor na seks.
„Što misliš Vlado, da li je moja žena jebozovna?“
„Pa znate, malo mi je neugodno to reći, ali jako je uzbuđivala na plaži onako gola, a ponašala se sasvim normalno i spontano. A i sad jako uzbudljivo izgleda. Hrabro je ovako izazovno se odjenuti.“
Vidim da se Vlado prilično oslobodio i da ga je alkohol ohrabrio. Osjetila sam vlagu među nogama. Stresla sam se kad sam osjetila njegovu ruku na svojim bedrima. Pa taj me mladić pipka u prisustvu mojeg muža. Gorjela sam. Napipao mi je već sasvim mokre tangice. Pička mi je bridjela. Uh kako sam se htjela jebati sa tim dečkom. Nikad nisam imala ljubavnika preko 20 godina mlađeg od mene. Vlado je imao samo 21 godinu, tako je bar rekao. Muž se pravio da ništa ne primjećuje, a ja sam jako teško izgovarala i najjednostavnije riječi. Dopustila sam da me poljubi. Ruka mu je kliznula pod majicu i stisla moju cicu. Nisam više znala za sebe.
„Idem ja u šetnju malo“, čula sam muža.
„Možda dođem kasnije ako ću odigrati partiju karata u Maunu“ (to je lokalni kafić).
Divan je moj Hrvoje. Vidio je da ludujem za kurcem od malog. znao je da ne mogu pred njim. Ostavio me da se jebem koliko hoću. I mali se ohrabrio, skinuo mi je majicu i sumanuto počeo ljubiti cice. Nisam mu ostala dužna, ruka mi je kliznula u njegove hlače. Izvadila sam onaj tanki i dugački kurac u kojeg sam se odmah zaljubila na plaži.
Ne znam kako, ali odjednom sam se našla kako ležim na leđima na našem stolu za jelo, sasvim gola. Vlado me tako znalački lizao po klitu, gurao jezik u macu pa sam prvi put tako svršila. Podigao mi je noge. Znala sam da će sad prodrijeti u moju picu. Željno sam očekivala da osjetim prvo njegov glavić, a onda cijeli kurac kako ulazi u mene. Grom me udario kad sam osjetila glavić. Klizio je cijelu vječnost u mene, nikako da stane. Polako me jebao, nježno, a ruke su mu bile na mojim cicama. Ma jebala sam se ko bludnica, zamislite, ležeći na stolu s nogama u zraku. Uh, koja scena. Kad je počeo povećavati tempo nisam više izdržala, počela sam jecati, stenjati, ne znam što još. kako sam samo uživala u tom seksu. Toliko sam željela tog dečka, a mama bi mu mogla biti. Čula sam kako me tiho pita „Gdje smijem svršiti?“ Oduševio me, nije me bezobzirno jebao ne misleći na posljedice. Mislio je na moje zdravlje. Ja sam na kondom totalno zaboravila. „Napuni me, želim osjetiti kad se budeš izlijevao“, rekla sam. Onda se počeo zabijati svom žestinom u moju utrobu. Svršili smo zajedno u veličanstvenoj ekstazi i jako bučno. Morali su nas čuti susjedi, jer vrata od balkona su bila otvorena zbog vrućine.
Onako goli, zagrlili smo se i nježno ljubili. Njegov malo omekšali kurac uzela sam u usta i počela ga nježno sisati. Mrmljao je od zadovoljstva kad sam mu rukama miješala jaja. Sisala sam sve jače, a kurac je već sad bio u punoj veličini, tvrd. Samo polovicu duljine uspjela sam strpati u usta, ali osjetila sam da mu je neopisivi užitak kad mi glavićem dotakne grlo i kad se počnem gušiti. Kod jednoga dubokog prodora u moje grlo štrcnuo je topli mlaz sperme u moje grlo. Zagrcnula sam se. Malo ga je povukao i usta su mi za trenutak bila puna sperme. Nisam mogla progutati, previše je bilo toga. Odjurila sam u kupaonicu i ispljunula. Kad sam htjela oprati usta vidjela sam Vladu, s kurcem u punoj erekciji, kako mi prilazi. „Nemoj“, čula sam. Privio me k sebi i poljubio. Gurnuo je jezik u moja usta, u kojima je još bilo njegove sperme. Kurac mu se propinjao. Nisam izdržala, uhvatila sam mu kurac rukom. Kako je bio tvrd, osjetila sam pulsiranje krvi u njemu. Povukla sam kožicu i izronio je prekrasni crveni glavić.
„Želim da me još jebeš“, rekla sam tiho.
„Kako želiš da te jebem mila?“
„Želim onako, životinjski.“
Dok sam to izgovarala, nagnula sam se nad kadu. Došao je iza mene, uhvatio me za bokove, malo se spustio, kao da je naciljao, svom silinom se sjurio u mene.
„Aaaaaaaaah“, otelo mi se iz usta.
Čvrsto me držao za bokove i nabijao se u mene. Jebao me baš onako životinjski, divljački. Sva sam se pretvorila u pičku. To se zove jebačina, mislila sam si u sebi. Ne mogu opisati taj predivni osjećaj u ženi kad se pari sa potentnim muškarcem. To je nešto najdivnije na ovome svijetu. Svršili smo zajedno i to jako bučno, oboje smo si dali oduška i glasom.
Kad smo se malo smirili otišli smo pod tuš. Bili smo oboje znojni, a ja i puna sperme. Sjeli smo na fotelje i natočili crnog vina za okrjepu.
„Reci, mila, tvoj muž ti dopušta da tako uživaš s mladim muškarcima? Vidim da se pokupio kako nam ne bi smetao.“
„To je na početku bila njegova želja i inicijativa. On jako uživa u tomu da me seksualno zadovolji drugi muškarac. Jako se uzbudi kad mu pričam kako sam bila jebena.“
„Hoćeš mu ispričati i ovo sve što smo mi radili?“
„Naravno da hoću. Pa ne bi bilo fer da ja samo uživam, iako ja zapravo uživam dvaput, pa i više puta. Prvi put kad se jebem s tobom, a drugi put kad o tome mužu detaljno pričam. Znaš, ta priča nas oboje tako napali da se fantastično pojebemo. Nekad ponavljam priču i svaki put je seks fenomenalan“.
„Ovo zadnje je bio seks po tvojoj želji, a da li bi mogli još jedanput onako kako bi ja htio? Ali ako imaš kakvu nelagodu reci, neću se naljutiti ako me odbiješ.“
Kurac mu se opet dignuo. propeo se u svoj svojoj duljini. Lijepo se to vidjelo iako je sjedio u fotelji. Razmišljala sam na koji položaj misli, kako bi htio da se pojebemo.
„Ma svakako mili, samo reci. Tako sam do sad uživala u tebi i u seksu s tobom, pa ne znam što ne bi napravila za tebe da uživaš. Uvjerena sam da će ta jebačina i meni pričiniti veliko zadovoljstvo. Reci kako bi htio?“
„Pa položaj za seks nije nešto novo, to smo već radili, ali htio bi te jebati negdje drugdje nego do sad.“
„Gdje želiš, reci slobodno.“
„Na balkonu.“
„Kako?“ Nisam mogla sakriti iznenađenje. OK, već se spustio mrak, apartman je bio na prvom katu dvokatnice. Balkon nije bio okrenut prema cesti nego prema slobodnom terenu pokrivenom grmljem, makijom i ponekim stablom. Balkon se, međutim, dobro vidio iz prizemlja, sa terase na drugom katu gdje je bio drugi apartman, a i iz susjednih kuća.
„Jako bi volio da izađemo ovako goli na balkon, da se nagneš preko ograde, da ti sise slobodno vise, a ja ću te nježno jebati s guza, kao maloprije, samo nježno da ne budemo bučni.“
„Pa zašto ne. Zvuči jako uzbudljivo. Hoćemo odmah?“
Kimnuo je glavom. Prvi je krenuo prema balkonu. Kurac mu se klatio dok je hodao, a ja sam ga slijedila. Provjerio je da nema nekoga i mahnuo mi da dođem. Tresla sam se od uzbuđenja. Bila sam sasvim gola na terasi s napaljenim mladićem. Uh, što ako nas neko gleda. Čula sam da ima aparata koji mogu slikati i po mraku. Nisam stigla dugo razmišljati o tome da se pokazujem gola. Poveo me do ruba balkona, lagano me nagnuo. Cice su mi slobodno visjele preko ograde za koju sam se držala. Prišao je i uveo svoj kurac u mene. Bio je opet sasvim tvrd. Jebao me zaista lagano i nježno. Stalno sam se ogledavala ne bi li vidjela da neko gleda. Nikog nisam vidjela. Nešto se pomaklo u grmlju ispod balkona. Sigurno neka mačka, pomislila sam. Nije se baš vidjelo, jer je bilo u sjeni pa taj dio mjesečina nije obasjavala. Baš ta mjesečina na balkonu davala je posebnu draž ovoj jebačini. Osjećala sam svaku žilicu njegovog kurca. Kako sam tek svršila, rajski, istodobno osjetila sam izlijevanje vruće tekućine u pički. Teškom mukom sam suzdržavala jecaje i vrisak. Mislim da je ovo jebanje bilo najbolje večeras. Definitivno najbolje. Prošla nas je euforija prvog seksa zajedno i mogli smo se opustiti i uživati. Vlado nije krio svoje zadovoljstvo.
Uredili smo se, popili još jednu čašicu i poljubili za pozdrav.
Pozvala sam muža na mobitel. Gorio je od želje da čuje kako je bilo. Iskapio je čašu vina kad sam došla do trećeg svršavanja. Kad sam došla do jebačine na balkonu pitao je, „Tko vas je gledao kako se bestidno jebete?“
„Misliš da je neko gledao. Ja nisam nikoga vidjela. Doduše šušnulo je dolje nešto u grmlju, ali mislila sam da je mačka, ali nikog nisam primijetila“.
„Ti si stvarno naivna. Dečko nije mogao doći k sebi da će imati tako rasnu pičku. Htio se pred svojim frendovima pohvaliti s tim kakvu pičku jebe. Pozvao ih je da se sakriju pod balkonom kad padne mrak, a on će izvesti komada golog i jebati ju pred njima. To je i napravio.“
„Misliš da su nas klinci gledali kako se jebemo? Ako jesu onda su imali što vidjeti.“
„Siguran sam u to. Znaš kad sam odlazio od kuće u susret su mi išla tri dečka njegovih godina. Kad su prolazili uspio sam samo čuti … »rekao je da će ju tucati pred nama«“.