za njega

36
Share
Copy the link

Negdje pocetkom rujna uspjela sam se posvadit po ko zna koji put s osobom koja mi je u zadnje vrijeme jedna od najnapetijih osoba koje sam srela… svadja ko svadja… al poslije svake takve svađe ne mogu ga se riješit u snovima…
danas dok je još san svjez ispricat cu vam ga 🙂
sjedim za kompjutorom u kasnevecerne sate gledajuci dali je online da malo porazgovaramo, ignorira me do besvjesti ne trzajuci na nijedan moj pokret..tako nervozna pokupim torbicu i sjedam u auto i krenem put njega.. vozim cijelu noc razmisljajuci sto da kazem sto da ucinim.. stignem u grad u kojem zivi te mu posaljem sms al nema odgovora, tek nakon drugog pokusaja zvanja on sje javlja te mu govorim tu sam… uspijem ga nagovorit da dodje do mene govoreci mu u kojem hotelu se nalazim…. cekajuci ga otidjem po tus da se osvjezim od puta, cujem kucanje na vrata sobe.. zamotana rucnikom trcim put vrata kad eto njega ozbiljna lica ledena pogleda me gleda..
hvatam ga za ruku i vucem u sobu.. sjeda na krevet pitajuci me sto sam ga zvala… spustam rucnik s sebe da padne na pod te mu se priblizavam..
želim da me jebes kazem mu… gleda me, rukom mu prelazim preko majce govoreci mu rasturi me do besvjesti…
obilazim ga odlazim do torbice i vadim dildo…lijezem na krevet i pocnem da se igram solo gledajuci u njega..
ruka mu pocne da klizi mojom butinom preko stomaka do grudi.. osjetim da je napaljen te se dize i skida robu sa sebe… stoji i gleda me dok dildom obilazim rupice… i drugom rukom se igram s klitorisom.. prilazi mi, sapcuci mi na uho hoces li da budes ispunjena u obje rupice.. slatko mu se nasmijem, uto on preuzima dildo iz moje ruke te se spusta do moje mace jezikom igrajuci se oko klitorisa…p****ti****m se igrao oko moje guze sireci rupicu, namjesta dildo na ulaz guze te ga gura unutra..zubima uhvati klitoris te ga pocne lagano grickati mrmljajuci hoces me…
zelim te u svakoj rupici u svom tjelu, jebi me.. pogleda me ..ustajem i guram ga na krevet, lijeze na njega te ga opkoracim … hvatam njegov kurac u ruke te se jezikom igram oko glavica… ne ostaje mi duzan gricka mi macu te dildom gura u guzu…dok p****tici druge ruke su u mojoj maci.. sve jace i jace ga usisavam u sebe …baca me bocno na krevet.. te uzima moju majcuu i vezuje mi ruku potrbuske za krevet.. seta po sobi i nailazi na maramu te ju upotrijebi za vezivanje druge ruke … tako vezana potrbuske stojim i cekaam dok osjecam pulsiranje u maci … osjecam njegov dah na ledjima njegov kurac na mojim nogama.. jezikom mmi prelazi preko ledja sve nize do guze…. siri je rukama i jezikom prolazi preko otvora… svojim kolinima gura mi noge u klececi polozaj … jezikom se igra s ma**** i guzom.. uvlaci p****t jedne ruke u moju guzu, govoreci hoces ga osjetit… daaa hocu… smije se drugom rukom prelazi preko mog tjela.. osjecam njegov kurac na ulazu u macu.. nabije ga u mene ispustam uzdahe zadovoljstva jebi me… hoces da te jebem pita me… klimam glavom ubrzano disuci.. osjecam p****tic njegov u guzi… kako je siri … uzima dildo te ga namjesta na guzu, gura ga unuta.. skriknem sto od boli sto od zadovoljstva i nastavi me jebat rukom sve jace..
staje, vadi kurac iz moje mace ostavljajuci dildo uguzi… prilazi mi sprijeda i gura mi ga u usta..pusim ga zeluci ga uhvatit rukama al ne pusta me… molim ga da me odveze… odvezuje me okrecem se put njega dize se na noge i vuce me za ruku, hocu da izvadim dildo iz guze… kaze mi ostavi ga.. prilazi najblizem zidu te me naslanja na njega, hvata me ispod noge te udje u mene.. hvatam dildo gurajuci ga lagano unutra.. vadim ga i bacam na pod.. govoreci mu hocu tebe da osjetim u guzi.. okrece me hvatajuci me oko struka hoda s menom natrag do kreveta te lijeze na njega.. privlaci me te me ljubi po grudima dok mu ruke se igraju oko moje mace… prekoracujem ga te namjestam kurac u ulaz u guzu.. spustam se lagano na njega.. al on me pritisne tako da naglo udje u mene.. ponovno skricim al on neposustaje sve jace i jace nabija me… njegov stisak popusta rukom prelazi preko grudi stomaka do mace..hvata klitoris izmedju kazip****ta i palca te ga lagano vrti dok se moja guza spusta na njegov kurac sve zesce i zesce..
osjecam val zadovoljstva da mi prolazi tjelom… rukama se odguravam od njegova p****ta vrteci se na kurcu da ga u tom trenutku sto bolje osjetim… osjecam i njegovo pulsiranje uzbudjenje sv****avam dok mi je njegov kurac u guzici, nastavljajuci se lagano ljuljat na njemu.. osjecam da sv****ava nabijajuci ga sve jace u mene……. naslanjam se na njega ubrzano disuci.. rukama mi prelazi preko ledja saptuci mi na uho.. prva runda zav****ena 😉 spremni za drugu…?