Vrelo svitanje

66
Share
Copy the link

Uvijek se s radošću sjetim ljeta prije par godina. Bili smo u vikedici na moru mojih roditelja kao i svakog ljeta. Tek sam upisala faks i uživala u slobodi, moru i izlascima. Moj godinu dana stariji dečko ostao je u Zagrebu položiti ispite i trebao nam se pridružiti za 15 dana. Jako mi je nedostajao u svakom trenu.
Jedne večeri, nenadano su nazvali očevi prijatelji koji su krenuli prema svojoj vikendici,ali nešto se iskompliciralo pa su nas zamolili da ostanu kod nas jednu večer. Radi se o dugogodišnjim obitellskim prijateljima,a kuća je bila puna rodbine. Moji roditelji su odlučili prepusiti sobu svojim prijateljima, jedino nisu znali kamo smijestiti njihovog sina. Goran je nekoliko godina stariji od mene i nikad nismo razvili poseban odnos. Zaključio je da će cijelu noć biti vani i da nije važno gdje će spavati. Kako sam i ja imala slične planove, smjestili su ga u moju sobu na sestrin krevet.
Nakon večere i dugog telefonskog razgovora s dečkom izašla sam do mjesta s prijateljicama. Noć je bila predivna, turisti sa svih strana. Baš sam uživala. U jednom baru vidjela sam Gorana sa 4 strankinje koje su se borile za njegovu naklonost. To nije ništa čudno, često su se roditelji zezali da je srcolomac.
Nakon nekoliko pića, krenula sam doma. Kad sam stigla, Gorana nij bilo. Ošamućena alkoholom istog trena sam zaspala.
Nakon nekog vremena sam se probudila. Kroz prozor su se nazirale prve zrake sunca. Goran je bio u krevetu. Nisam čula kad je stigao,ali bilo je očito da nije dugo tu. Baš kad sam mu se htjela obratiti primjetila sam da je zauzet. Naime, igrao se sa svojom kitom. Jasno sam vidjela kako se dodiruje i kako je uživljen. Njegova kita stajala je uspravno i rasla sa svakim pokretom ruke. Pomislila sam kako je idealne veličine i čvrsta. Osjetila sam da im se mačkica ovlažila. Iako sam tek nedavno upoznala čari seksa sa svojim dečkom, jako mi se svidio i uvijek sam željela još. Lagano sam stiskala vaginalne mišiće i uskoro sam bila poprilično napaljena. Upravo tada je Goran počeo svršavati,a mene je spopalo ludilo. Skočila sam sa kreveta i uskočila mu u krilo. ”Trebaš li pomoć?” – upitala sam i uhvatila sad već mlohavu kitu. ”Djevojčice, nisi se mogla stvorit u boljem trenutku”-odgovorio je i poljubio me. Bio je to poljubac prepun želje. Za trenutak se rješio moje tanke spavać ice i tangica i ljubio mi grudi. Bila sam jako uzbuđena. Poako je sputio ruku prema mojoj mačkici koja je žudila zanjegovim dodrom. ”Jako te uzbudio prizor,, malena?” Bila sam toliko uzbuđena da nisam mogla odgovoriti, samo sam zastenjala i počela se snažno trljati uz njega. On je shvatio što mi treba, pa me okrenuo na sve četiri i ušao naglo u mene. Od ugode sam vrisnula i istog trena svršila. Kako je kuća bila puna, podigao me i rukom mi začepio usta,a zatim me počeo snažno tucati. To me je jako uzbuđivalo, jer sa svojim dečkom nisam doživjela ništa slično. Nekoliko puta me ošamario po guzi uz komentar da to želi već godinama učiniti dok mu se šepurim pred očima sa drugim dečkima. Njegove riječi, djelovale su poput ognja na mene, svršila sam u trenu. Rekao je da će mi pustit usta ako obećam da ću biti tiha.Tresla sam se od uzbuđenja i ugode, bila je to za mene jebačina iz snova. I dalje se lagano zabijao u mene odstraga,a prstom mi je masirao čmar. Pokuašala sam se pobuniti,ali jako mi je godilo. Uzeo je kremu za sunčanje sa noćnog ormarića, namazao me i lagano se prebacio na moj čmar. Ispočetka me boljelo,ali nastojala sam ostati tiha. Uskoro je bol zamijenila ugoda i Goranova kita je laagano razvaljivala moju guzu. Bila sam van sebe od tog sasvim novog iskustva. Goran je rekao: ”Kladim se da tvoj dečko nikad nije prošao ovim putem”. Potvrdila sam,a on se počeo snažnije zabijati u moju guzu i dovoditi me do vrhunca. Ubrzo je i on svršio u moju guzu. Bio je to navjerojatan dožvljaj i iskustvo koje ću pamtit do kraja života.
Ujutro su Goran i njegovi roaditelji otputovali,ali ja sam ga uhvatila dok je pakirao onih par sitnica i popušila mu kitu. Dugo, polako i temeljito. Prvi i posljednji put. Tu kitu nisam željela propustiti.