Vreo dan i gradcki autobus

90
Share
Copy the link

Bilo je tako vruce. Krenuo sam u grad da kupim neke stvari. Morao sam gradckim autobusom. Na stanici guzva. Vec se dugo ceka autobus , a velika je vrucina. Usput pogledam poneku zenu koje su tako dobre u letnjim maicama i suknjicama. Konacno i autobus , i ulazi se brzo unutra. Ulazim medju poslednjima jer necu da se guram , i stajem na stepenistu. Iznad mene je jedna dama od nekih 45 god. Dole je imala suknju do kolena a gore belu maicu na bratele. Kako je imala visak kilograma taj visak je izlazio svuda gde se maica zavrsavala. Imao sam utisak da je maica steze.
Autobus je krenuo i ona se desnom rukom uhvatila za sipku. Ispred mog lica sevnula je njena pazuha. Bila je tamo bas znojava. Gledao sam tamo i uzivaio , a kurac mi se vec bio ukrutio. Kada je autobus zakocio i kada se ona pazuhom nagla prema meni mogao sam jasno da osetim njene mirise……….
Uzivao sam u tom njenom mirisu. A ona kao da je primetila to i sve vise mi gurala njenu pazuhe u moju facu. Najedared sam toliko bio blizu njoj da su mi usne zakacile njenu obrijanu ali jako mokru kozu na tom predelu tela. Osetio sam smradunjav ali u istom trenutku i napaljujuci miris i ukus jedne zrele zene. Kurac mi je teo puci od uzbudjenja.
“Oces da mi ih operes jezikom” – rece ona nagnuvsi se glavom prema meni – “Ja silazim na sledecoj stanici”. Ukocio sam se sav skoro da zadrhta. Nisam mogao verovati sta mi rekla. Sa druge strane gde da propustim takvu priliku. Posle male pazuhe progutavsi knedlu reko -“Da”.
Jedva sam cekao da bus stane jer sam znao da cu moci detaljno da olizem sav znoj koji joj stoji ispod miske…………..
Nastavak sledi….